Pekel'den AK Partiye ziyaret,..

Pekel

Belediye Başkanı Sedat Pekel'den AK Parti İlçe Başkanlığına iadeyi ziyaret.




Belediye Başkanı Sedat Pekel  AK Parti İlçe Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.


İlçenin sorunlarının yapılacak ortak çalışmalar sonrasında çözülebileceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Sedat Pekel, toplumun tüm kesimlerinin ilçeye yapılacak olan yatırımlar konusunda parti taassuplarını bir kenara bırakarak Bandırma ortak paydasında bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan karşılıklı ziyaretler sonrasında ikili ilişkiler konusunda önemli bir mesafe kat edileceğine inandığını dile getiren Pekel, Herkes kendi ilke ve amaçları doğrultusunda çalışmalarını yapmalıdır. Bunu yaparken siyasiler olarak insani ilişkiler ve demokratikleşme konusunda sınıfta kalmamalıyız” dedi. Siyasi partilerin genel ve yerel seçimleri bu güne kadar ilçedeki seviyeli bir şekilde götürdüklerinin altını çizen Pekel, bunun tesis edilmesinde emeği geçen herkesi kutlandığını söyledi.

Pekel Yerel ve genel seçim dönemlerinde çevremizdeki ilçelerde dostluğu zedeleyici bir takım olaylara hepimiz tanık olmaktayız. Bu güne kadar Bandırma'da böyle bir şeye rastlamak mümkün değildir. Bu ilçemizde siyasetin seviyeli bir şekilde gittiğinin en güzel örneğidir” dedi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ise konuşmasında, ilçenin geleceğine yönelik her türlü oluşum ve çalışmanın içerisinde yer alacaklarının ve tam destek vereceklerinin altını çizdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı